Σελίδες

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

4 Τροφές που μας παχαίνουν!

1.Πατατάκια  και πατάτες ΚΟΜΜΕΝΕΣ .
Τόσο το λάδι όσο και τα συντηρητικά  στα πατατάκια δημιούργουν έκρηξη στην αύξηση κιλών . Είναι το νούμερο ένα για τα κακά λίπη. Αν είστε πωρωμένοι με την ιδέα της πατάτας τότε φτιάχτε σπιτικα chips ώστε να ελέγχετε το λάδι .




2. ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
ναι υπάρχουν διαιτητικά --> noway ξεχάστε το. Σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση ανάγκης. Σύμφωνα δε, με το πανεπιστήμιο του Τέξας τα αναψυκτικά αυτά είναι υπεύθυνα για την αύξηση κιλών.





3.ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ JUNK FOOD.
Kι εγώ είμαι βασίλισσα της Αγγλίας. Μεταξύ μας όσο κι αν διαιτητικά είναι τόσα συντηρητικά έχουν. Μην περιμένετε λοιπόν ότι αν φάτε ένα κοτόπουλο στήθος ψητό και ρύζι από ένα μαγαζί είναι διαιτητικό . Έχει τόσα βούτυρα το ρύζι και συντηρητικά το κοτόπουλο που καλύτερα θα  ήταν να τρώγατε κανονικό κρέας.  Θα λέγαμε ότι τα junk food με χαμηλά λιπαρά είναι είναι για ψυχολογικό άλλοθι ώστε να φάμε και να ξανά πεινάσουμε φυσικά μετά απ'ο λίγα λεπτά.. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ--> μαγειρέψτε!



4.ΑΛΚΟΟΛ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ!
το αλκοόλ έχει τις περισσότερες θερμίδες με το κλασικό '' ένα ποτήρι ουίσκι ισούται με μια μπριζόλα'' δεν έχουν άδικο όσοι το λένε . Ένα ποτήρι κρασί δεν δημιουργεί πρόβλημα αλλά ο καταναλωτισμός σε ακραίο σημείο δημιουργεί. Το κακό είναι ότι παίρνετε θερμίδες και χωρίς να τις ευχαριστηθείτε .. 1 γραμμάριο αλκοόλ έχει 7 θερμίδες δηλαδή περισσότερο από την πρωτεΐνη (που περιέχουν 4 θερμίδες ανά γραμμάριο το καθένα) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου