Σελίδες

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

4+1 μύθοι για την πρώτη φορά στο σεξ !

Το σεξ όταν είμαστε άμαθες το θεωρούμε επιστήμη , όταν το μαθαίνουμε στην αρχή το απομυθοποιούμε και μετά το θεοποιούμε. Το κακό είναι όμως ότι συμβουλεύουμε και τις υπόλοιπες που δεν το έχουν κάνει με την δική μας εμπειρία αλ(λ)ά λάθος ! Συνέλθετε!
1.''Θα πονέσεις ''
Κλασικό ! Ελάτε όλες έχετε πει το κλασικό στην ερώτηση ''πονάω την πρώτη φορά'' ; ''ναι εγώ πόνεσα τουλάχιστον , εντάξει όχι πολύ αλλά πονάει!'' ή '' κοίτα να δεις εγώ του είπα να σταματήσει δεν μπορούσα από τον πόνο'' . Εντάξει δεν ξέρω πως λαμβάνει η καθεμιά το αίσθημα του πόνου αλλά ρε κορίτσια ο πόνος της πρώτης φοράς δεν είναι πόνος , είναι μια άλφα πίεση που είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει και απόλυτα ανεκτός. Βασική προϋπόθεση είναι να το κάνεις με κάποιον που θες πολύ , τότε ούτε καν που σκέφτεσαι τους δήθεν πόνους.
2.'' Θα βγάλω πολύ αίμα''
Όχι ! Ναι, ξέρω , όλες βγάλατε κιλά αίματος ! Τίποτα έως απειροελάχιστο . Ίσως χρειαστεί να φορέσεις μια σερβιέτα μετά την πρώτη σου φορά γιατί μπορεί και το τονίζω μπορεί να βγάλεις λίγο . Τις πιο πολλές φορές βέβαια συμβαίνει μετά το σεξ. Υπάρχουν άλλωστε και κοπέλες που δεν έβγαλαν ΚΑΘΟΛΟΥ !. Μην αγχώνεσαι.
3.''Είμαι άπειρη , θα με καταλάβει''
Ποιος θα σε καταλάβει ;;;;;;;;;
Καταρχήν αν είσαι με το αγόρι σου που σε αγαπά και τον αγαπάς προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι έμπειρη ή άπειρη . Δεύτερον ακόμα κ με έναν άγνωστο να το κάνεις , πίστεψε με καμιά μας δεν τα ήξερε από την αρχή, στην πορεία μαθαίνεις . Παρόλα αυτά το σεξ δεν είναι επιστήμη , αφήνεις τον άλλον να κάνει κουμάντο στην αρχή και πας με τα νερά του. Είναι τέτοια η ένταση που ούτε που θα τον απασχολήσει αν ξέρεις ή όχι από σεξ.
4. ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ
Μεγάλο ζήτημα. Πολλές πάνε από τα 12 άλλες περιμένουν μέχρι τα 30 τον πρίγκιπα . Ξεκόλλα !
Δεν είναι καλό να πηγαίνεις από τα 12 , έχεις τόσο χρόνο μπροστά σου αλλά μην φτάνουμε να το κάνεις και στο γάμο !
Ουσιαστικά κατάλληλη ηλικία δεν υπάρχει, αυτό είναι παλιό κατάλοιπο. Μόνο όταν αισθάνεσαι έτοιμη για τον εαυτό σου και για τον άλλον το κάνεις !
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι όσο το αργείς τόσο το αποφεύγεις γιατί αρχίζεις και το φοβάσαι . Μην ψάχνεις το πρίγκιπα όμως μετά τα 25 καλό μου κορίτσι . Το σεξ είναι κάτι μαγικό , απόλαυσέ το !
5. '' Θα κολλήσω με τον πρώτο μου ''
Μια κλασική ερώτηση . Εδώ υπάρχουν 2 κατηγορίες. Από την μια αν είσαι μικρή Ναι θα κολλήσεις και μπορεί να κολλήσεις άσχημα γιατί έχεις ρομαντικό μυαλό. Στην άλλη κατηγορία υπάρχουν οι ''μεγαλοκοπέλες''. Εννοώ αυτές που επιλέγουν να το κάνουν μετά τα 22-23 , ε , αυτές ως πιο ώριμες δεν νομίζω να κολλήσουν με τον πρώτο τους . Άλλωστε έχουν κατανοήσει πλήρως τι κάνουν οπότε και να τις φτύσει μετά ο άλλος ήταν ώριμη πράξη αυτό που έκαναν , σε αντίθεση με τα κορίτσια στην εφηβεία που τις πιο πολλές φορές δεν έχουν σκεφτεί ώριμα αν όντως θέλουν να κάνουν σεξ με το σύντροφό τους (οι πιο πολλές όσο πιο μικρές είναι σε ηλικία τόσο μετανιώνουν στην πορεία αυτή την πράξη τους λόγω του συντρόφου τους τότε και ΟΧΙ λόγω της ηλικίας.)

GO girls !









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου