Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πάρε χαμπάρι .. ήρθε η ώρα να χωρίσεις !

Είστε καιρό μαζί τον αγαπάς σε αγαπάει αλλά... βαρέθηκες, κουράστηκες μα... δεν θες να τον πληγώσεις, δεν είσαι και τόσο σίγουρη ότι θες ..ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ.
Δες τα σημάδια που οφείλεις να τελειώσεις την σχέση αν σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά την σχέση σου .
   Πολλές φορές δεν αξίζει να μένουμε σε μια σχέση μόνο και μόνο για να ευχαριστούμε τον άλλον αλλά να είμαστε και εμείς χαρούμενες και να καλυμμένες συναισθηματικά, μένοντας σε μια τέτοια κατάσταση δηλητηριάζεται η σχέση αλλά και και ο σύντροφός μας , που είναι πολύ πιθανό να έχει καταλάβει τι παίζει αλλά να κάνει την ''πάπια'' γιατί σε αγαπάει, γιατί βολεύεται γιατί γιατί γιατί ...
1. Έχει φύγει ο ενθουσιασμός , έρχεται η ανθρώπινη αγάπη. Προφανώς για να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάς , κανείς δεν μένει σε μια σχέση αν δεν αγαπά αλλά μην το συγχέεις με αγάπη ερωτική - ανθρώπινη . Αν τον αγαπάς ως άνθρωπο και όχι ως τον έρωτα σου τότε άστο .. ΔΕΝ είστε φίλοι , ζευγάρι είστε !
2. Ερωτική επιθυμία ΜΗΔΕΝ. Αν μέσα σε όλα αυτά έχετε ξεχάσει και το σεξ, εκεί νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση. Μπορεί το σεξ να μην είναι το σημαντικότερος παράγοντας σε μια σχέση αλλά είναι βασικός και για να καλυφθείς συναισθηματικά αλλά και να επιβεβαιωθείς ως γυναικά . Αν δεν τον ποθείς τότε γυρνάμε στην περίπτωση 1 που απλά τον θες για φίλο ... go !
3. ΞΕΝΟΚΟΙΤΑΣ. Εντάξει, καμιά ματιά δεν είναι κακό να ρίχνεις , απλά για να δεις τι παίζει αλλά αν φτάνεις στο άλλο άκρο , δεν το χουμε. Αν μπαίνεις στην διαδικασία να μιλάς με αγνώστους , να δίνεις τηλέφωνα , να σκέφτεσαι πρώην , να σκέφτεσαι έναν ξεχασμένο αμόρε που είχες πριν τον γνωρίσεις ... τότε ψάχνεις την επιβεβαίωση .. δεν είναι κέρατο αλλά δεν υπάρχει λόγος να γεμίζεις αλλού τις μπαταρίες και να έχεις άλλον δίπλα σου ... Μείνε ελεύθερη να το ευχαριστηθείς κιόλας ..
4. Έχεις υποψίες ότι παίζει με άλλες. Όπως ισχύει και στην περίπτωση σου ισχύει και σε αυτόν . Τσέκαρε φεισμπουκ , κινητά ακίνητα  ..... αλλά ακόμα κι αν δεν βρεις κάτι , αν δεν έχεις εμπιστοσύνη κόφτο χωρίς αυτή δεν πας πουθενά.
5. Δεν σου δίνει ή δεν δίνεις την απαιτούμενη σημασία στην σχέση . Βαριέσαι να βγεις μαζί του και προτιμάς τις φίλες σου, δεν ψήνεσαι να κοιμηθείτε μαζί και όταν τον βλέπεις απλά τον φιλάς γιατί έτσι πρέπει να κάνεις , δεν νιώθεις όπως ήσουν .. τι περιμένεις ,η φθορά σου χτυπάει την πόρτα ...

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση είτε μείνεις είτε φύγεις ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου