Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Και απλά χαθήκαμε

Και απλά χαθήκαμε ...
Ναι πόσες φορές απλά, τυχαία , χανόμαστε όχι μόνο στα προσωπικά μας αλλά και στο φιλικό επίπεδο.
Εμείς, όμως, θα διερευνίσουμε το προσωπικό-ερωτικό επίπεδο. Μπορεί κάποτε να ήμασταν ερωτευμένοι και τρελά κολλημένοι όμως τώρα ούτε γεια. Ναι, σε όλους έχει συμβεί κι αν όχι σε όλους , μεταξύ μας στους πιο πολλούς , με το πρόσχημα ότι απλά ''βαρέθηκα, τον ξέχασα τον ξεπέρασα ρε παιδί μου''. Είναι αλήθεια ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικά αλλά μερικές φορές ξεχνάμε χωρίς να το θέλουμε, και το χειρότερο είναι ότι κοροϊδεύουμε και τους γύρω μας ότι ''απλά χαθήκαμε ''.
Δεν ξέρω πως ακριβώς εξηγείται αυτό, αφού αγαπιέστε γιατί να χωρίσατε .
Τις περισσότερες φορές συμβαίνει με το πέρασμα των χρόνων , κουράζεσαι σε μια σχέση ή σε μια ελεύθερη σχέση και θες διάλειμμα και κάπου εκεί χάνετε η επαφή γιατί αυτό το διάλειμμα δεν το χρειάζονται και οι δυο ... και ο άλλος προχωρά την ζωή του θέλοντας και μη , οπότε όταν γυρνάς .. πάει πέταξε το πουλάκι .
Μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο του χωρισμού υπάρχουν άλλα στάδια όμως. Μια σχέση δυνατή , παθιασμένη που σε σημαδεύει δεν μένει στην τυπική σχέση όπως είναι φυσικό . Έχει κόντρες, σκοτεινές νύχτες, παράνομα και γενικότερα ένταση που σου μένει πάντα στο μυαλό . Αυτές οι σχέσεις ενώ είναι οι πιο ωραίες , δυστυχώς, είναι κι αυτές που δεν κρατούν παρά κάποια χρόνια. Ο λόγος είναι ότι κουράζουν.
Φτάνοντας στο σημείο που χωρίζεις τα τσανάκια σου κι ενώ έχεις κάνει πισωγυρίσματα πολλές φορές, ελπίζεις ότι θα γίνει και τώρα εκεί όμως βλέπεις τοίχο . Απογοητεύεσαι και αναγκάζεσαι να χαθείς .
Δεν χάνεσαι,
παλεύεις με τον εαυτό σου να ξεπεράσεις αυτό που έζησες και να βρεις , όχι κάτι πιο δυνατό αυτό συμβαίνει μια φορά , αλλά κάτι αντάξιο του ..ή σε άλλη περίπτωση επιδίδεσαι σε ξενύχτια και σε γνωριμίες μιας βραδιάς.
Ο λόγος που όμως ο άλλος σε απέρριψε; δεν είναι ότι δεν σε αγαπάει ή ότι σε ξεπέρασε απλά ίσως είναι πιο δυνατός να σταματήσει όλο αυτό το δυνατό που ζήσατε .... άλλωστε δεν μπορείς πάντα να ζεις στην ένταση. Γεμίζεις μπαταρίες και εμπειρίες και προχωράς ..
Δεν πρέπει να μετανιώνουμε τίποτα , είναι υπέροχο συναίσθημα να ζεις αυτόν τον δυνατό έρωτα αλλά κανένας τέτοιος έρωτας δεν άντεξε.. κι αν άντεξε τότε είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις και πολύ τυχερός.
Μαίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου