Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κάνε παγωτό χωρίς κρυστάλλους και με τέλειο άρωμα!





Επειδή όλοι μας προτιμούμε το σπιτικό παγωτό γιατί είναι πιο υγιεινό και και πιο διαιτητικό, σας βρήκαμε τρόπο να γίνει ακόμα πιο ακαταμάχητο !

  • Για να μην σας κρυσταλλώνει το παγωτό όταν παγώνει , γιατί αρκετές φορές το παγωτό, ειδικά όταν δεν έχουμε παγωτομηχανή , πιάνει πάγο ... Το μυστικό είναι 1 κουταλάκι της σούπας αλκοόλ,οποιοδήποτε αλκοόλ ανά 1 κιλό παγωτό .
  • Για υπέροχη μυρωδιά και ακόμα καλύτερη γεύση προσθέστε λίγο αλάτι ... μην το παρακάνετε , ένα τσακ και θα δείτε διαφορά !



Δοκιμάστε το !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου