Επειδή όλοι μας προτιμούμε το σπιτικό παγωτό γιατί είναι πιο υγιεινό και και πιο διαιτητικό, σας βρήκαμε τρόπο να γίνει ακόμα πιο ακαταμάχητο !
- Για να μην σας κρυσταλλώνει το παγωτό όταν παγώνει , γιατί αρκετές φορές το παγωτό, ειδικά όταν δεν έχουμε παγωτομηχανή , πιάνει πάγο ... Το μυστικό είναι 1 κουταλάκι της σούπας αλκοόλ,οποιοδήποτε αλκοόλ ανά 1 κιλό παγωτό .
- Για υπέροχη μυρωδιά και ακόμα καλύτερη γεύση προσθέστε λίγο αλάτι ... μην το παρακάνετε , ένα τσακ και θα δείτε διαφορά !
Δοκιμάστε το !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου