Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Μακιγιάζ , το τέλειο φυσικό - καλοκαιρινό αποτέλεσμα!

Επειδή το καλοκαίρι έφτασε και τις περισσότερες φορές γελάμε με τα εκτρώματα  που κυκλοφορούν στάζοντας make up, κάνε τα παρακάτω μην γελάμε και μαζί σου .
Η υπερβολή είναι στο γονίδιο της γυναίκας σε όλους τους τομείς αλλά δεν θεωρείς λίγο υπερβολικό να κυκλοφορείς αυγουστιάτικα στα σοκάκια του νησιού και να ξεβάφεις στο μπλουζάκι σου από την ζέστη. Κρίμα είναι ρε παιδί μου !
Τι χρειάζεσαι :
1.πούδρα κοντά στο χρώμα σου , όχι ιδιαίτερα σκούρα , μας αγριεύει
2. υγρό make up, μην παίρνεις αέρα , δεν εννοώ ότι θα πλακοστρωθείς, και όχι σκούρο !
3. Τερακότα --> αγαπημένο καλλυντικό το καλοκαίρι αλλά με προσοχή μην γίνεις αραπίνα μαύρη ερωτιάρα.
4. αδιάβροχο μαύρο μολύβι ( ή ο,τι άλλο χρώμα θες )
5. ένα ελαφρή ρουζ κοραλί .. ρουζ.. ότι θες αρκεί να μην είναι σκούρο χειμωνιάτικο !

Πάμε στην πράξη :
Καταρχήν βάζουμε ενυδατική και την αφήνουμε να απορροφηθεί για περίπου 5 λεπτά . Μετά περνάμε μια πολύ μικρή ποσότητα make up ίσα με το νύχι μας , δεν θέλουμε κάλυψη . ( από τα καλύτερα είναι τα φαρμακευτικά). Στη συνέχεια βάζουμε λίγη πούδρα απλά περνάμε λίγο με το πινέλο και αμέσως μετά παίρνουμε την τερακότα ... περνάμε το πινέλο 3 φορές από την τερακότα και βάζουμε , στέρνο -λαιμό , μέτωπο μάγουλο πιγούνι.Όταν λέμε μάγουλο εννοούμε ζυγωματικά , έτσι φαινόμαστε ηλιοκαμένες και άκρως μαυρισμένες (μην βάλετε πολύ ποσότητα γιατί θα είστε σαν κλόουν)
Το μολύβι από την στιγμή που είναι αδιάβροχο μπορούμε να το βάλουμε και στο πάνω μέρος και στο κάτω του ματιού (σε αντίθετη περίπτωση μόνο πάνω ) .
Και ρουζ μόνο στα ζυγωματικά ( ένα χαμόγελο και βάζετε το ρουζ σας ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου