Σελίδες

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Έρωτες διαδικτύου .. έχε τον νου σου.




Όλο και περισσότερο εμφανίζεται το φαινόμενο των chatrooms, κι αυτός το χει κάνει κι εσύ το έχεις κάνει κι εγώ το έχω κάνει . Το πρόβλημα είναι, όμως , ότι ίσως και να τα μπλέκουμε .
Λόγω της αποξένωσης, της απογοήτευσης , της βαρεμάρας πολλοί μπαίνουν και ''καίνε'' τα εγκεφαλικά τους κύτταρα μέσα στα chat. Δεν είναι υπερβολή, είναι αλήθεια .
Είναι γεγονός ότι αρκετές σχέσεις έχουν ξεκινήσει από chatroom.. facebook.. twitter.. κλπ κλπ.
Όμως οφείλουμε να έχουμε γνώση των κινδύνων και εν τέλη να είμαστε τόσο ευκολόπιστες στο κομπλιμέντο που τσακώσαμε από τον τύπο που έχει ξαπλώσει στην άμμο και ίσα που φαίνεται το πρόσωπο στην φωτογραφία.
Καταρχήν οποιαδήποτε κατάχρηση κάνει κακό , άρα και η κατάχρηση των social media , των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης . Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον πέρα από την αληθινή ζωή . Η οθόνη του υπολογιστή δεν γίνεται να εξισώνεται με την πραγματική ζωή .
1.Οποιονδήποτε γνωρίζουμε πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι με μια απλή διαγραφή και ενα μπλοκ   που άνετα μπορεί να μας κάνει τον χάνουμε μια για πάντα και στην τελική τσάμπα κόπος που του χαλάσαμε τον χρόνο μας να του εξηγούμε για τα δύσκολα παιδικά μας χρόνια (βαριόταν) ..
Οι πιο πολλοί να περάσουν την ώρα τους θέλουν όχι να παντρευτούν .. οπότε μην λες τα εσώψυχά σου
2. Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ;
Ελπίζω πως όχι !! Σε αρκετές περιπτώσεις , κλείνουν ραντεβού, πάνε και συναντούν κάτι διαφορετικό από αυτό που έβλεπαν .. λίγο πιο χοντρούλη, τελικά το μάτι δεν ήταν γαλάζιο α! και ο κοιλιακός ήταν από πέρυσι ...
3. Είμαι τρελός για σένα.
Μήπως όντως είναι ;
Ναι , τι σου φαίνεται περίεργο , τόσα ακούμε , ειδικά στα chatroom το τι παιδιά μάλαμα κυκλοφορούν .. που να στα λέω... Πρόσεχε με ποιους μιλάς , μερικοί δεν είναι τόσο αθώοι όσο τους βλέπουμε ..
4. Ξεπετάω κι έρχομαι ..
Ε, το περίμενες να το πω, εντάξει αυτό μπορεί να το ψάχνεις και εσύ .. μια περιπέτεια μια δράση, μια αλλαγή με τον τύπο που μιλάς από Ρόδο και όλος τυχαίως θα πας το καλοκαίρι διακοπές... αλλά πρόσεχε μην θες τίποτα σοβαρό και βρεθείς από το συννεφάκι στην γη με απότομη προσγείωση , οι περισσότεροι πάντως για την ξεπέτα ψάχνουν .. sorry it's true
5.Φιλική κουβέντα
Όχι , ξέχνα το , επειδή γελάτε με τα αστεία σου/του και σου έχει πει για την πρώην , δεν σημαίνει ότι σε θέλει για φίλη  .
6.Τελικά σε γουστάρω αλλά δεν θα το πω ποτέ .
Εδώ είναι μια άλλη κατηγορία που θέλει προσοχή .
Εάν ένας έρωτας ξεκινήσει από τα social media νομίζω ότι ο ουσιαστικός είναι αυτός με κίνδυνο να μην τον ζήσουμε ποτέ.
Μιλάτε , γελάτε για πολύ καιρό αλλά ποτέ κανείς από τους δυο δεν έχει πει ξεκάθαρα ότι τελικά αρέσει ο ένας στον άλλον . Προφανώς , δεν είναι ένα μέσω για να πεις τα συναισθήματα που αισθάνεσαι (όταν πραγματικά τα νιώθεις) έτσι μένουν μέσα σου κι αν ποτέ τύχει και βρεθείτε από κοντά .. ποιος ξέρει .. όμως παίζει και να μην βρεθείτε ποτέ .. και απλά να λήξει άδοξα όλο αυτό... χωρίς να ξέρεις τι θα γινόταν . Ο λόγος ; Ε , άμα τα δεσμευτείς δεν νομίζω να συνεχίσει να ονειρεύεται όπως και το αντίστροφο .



W.D.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου