Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κόλλησες ; Ξεκόλλησες !

Κόλλησες με τον τυπά που σου το έπαιζε ιστορία εσύ που τους έπαιζες στα δάχτυλα ;
«Δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα βασιζόμενος στον ίδιο τρόπο σκέψης που το δημιούργησε» είχε πει κάποια στιγμή στην πολυκύμαντη καριέρα του ο Αϊνστάιν.
Χαλάρωσε και προχώρα με τα εξής βήματα...

1.Αποδέξου την πραγματικότητα 

Ω! ναι! βασικό ! μην μπαίνεις στο τρυπάκι θα γυρίσει , όχι δεν με γράφει, εντάξει δεν είδε το μήνυμα θα μου απαντήσει. Σε γράφει κι εσύ πρέπει να τον ξεχάσεις , θες να στο πει στη μούρη οτι δεν σε γουστάρει; έχουμε και μια αξιοπρέπεια !
2.Μην μιζεριάζεις
Μην μένεις στο σπίτι πάνω από εναν υπολογιστή ή ενα κινητό περιμένοντας τον καλό σου να σε σκεφτεί ενώ αυτός είναι έξω και τα πίνει με τους φίλους του ! Εσύ χαλιέσαι , αυτός μπορεί να έχει βρεί ήδη την αντικαταστάτρια . 
3.Σκέψου εσένα
Το βασικό όλων είναι να σκεφτείς τον εαυτό σου , μην στεναχωριέσαι άδικα για κάτι που στην τελική φαίνεται ότι δεν αξίζει χάνεις πολύτιμο χρόνο από την ζωή σου αλλά και από το επόμενο θύραμα....
4.Δεν πάει κάτι λάθος με σένα
Όοοοοοχι ! έσυ μια χαρά πας ... απλά ίσως δεν έχεις φτάσει στο πικ του εγωισμού να τα μαζέψεις και να φεύγεις σιγά σιγά . Το ότι τρώμε μια απορρίψει δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουμε. Βάλε στο μυαλό σου ότι δεν είμαστε όλοι για όλους .... δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους .  Υπάρχουν σίγουρα έξω κάποιοι που είναι έτοιμοι να σε πολιορκήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου