Σελίδες

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Χαμογελάστε, απαιτείται.

ΝΑΙ, χαμογελάστε , δεν χάνετε απολύτως τίποτα, αντιθέτως κερδίζετε πολλά και στην υγεία σας αλλά και στην ψυχολογία σας.
Όλοι ξέρουμε τις ευεργετικές  ιδιότητες του γέλιου, ειδικά στις εποχές που ζούμε . Πλέον ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτοκτονεί , τα παρατάει και απογοητεύεται . Μην δίνετε την χαρά σε όσους σας παρακολουθούν από την κλειδαρότρυπα να καταστρέφεστε. Βάλτε να δυνατά σας , σταθείτε απέναντί τους και με ένα πολύ δυνατό και μεγάλο γέλιο θα τους απαντήσετε.
Κι όμως , το γέλιο δίνει μακροζωία, θετική σκέψη και θέληση για ζωή , έχοντας ή όχι δουλειά. Άλλωστε τα λεφτά δεν έφεραν ποτέ την ευτυχία αντιθέτως την πήραν και έμειναν μόνο αυτά σε κάποια ξεχασμένα μπαούλα.
Είναι απλό ξεκίνα τα πάντα από την αρχή σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκεσαι . Βάλε στόχους, γύρνα μόνιμα στο πατρικό σου . Δοκίμασε , γεύσου, προσπάθησε, γέλα, ζήσε.
Απλά πράγματα της καθημερινότητας μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία, όπως την ορίζει ο καθένας αυτήν την λέξη , διότι ευτυχία είναι και μια απλή βόλτα στο λιμάνι με τον σύντροφο σου. Άδραξε τις στιγμές πριν είναι αργά. Η ζωή είναι μικρή , μην την βλέπεις σαν θεατής , δώσε νόημα στο χρόνο σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου