Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Δες πως θα κάνεις μια μοσχαρίσια μπριζόλα ζουμερή και αφράτη !


Καλοκαίρι έφτασε  και οι δίαιτες πήραν φωτιά ! Όμως , η μοσχαρίσια, απαραίτητη για την δίαιτα και τον αιματοκρίτη σου , γίνεται σαν πέτρα, σου έχουμε την λύση :
 1. Πάρε 1 ακτινίδιο (1 ακτινίδιο = 1 μπριζόλα περίπου) και λιώστο
 2. Αφού λιώσεις το ακτινίδιο , παίρνεις την μπριζόλα και την αλείφεις και από τις 2 πλευρές, την αφήνεις για 1 ώρα
 3. Μετά την ξεπλένεις καλά
 4. Την ψήνεις
 Δεν θα πιστεύεις πόσο μαλακή είναι ... δοκίμασε το !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου