Σελίδες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Γλυκιά προσμονή (ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μητρότητας) Mέρος δεύτερο

Το χαμόγελο έχει σχηματιστεί στα χείλη σου. Αρχίζεις ήδη να χαϊδεύεις την κοιλιά σου. Το σποράκι σου ίσως ακούει κ αναρωτιέται:-Θεέ μου τι χαζομαμά μου έστειλες;
Προσπαθείς να κρύψεις τη χαρά σου για να κάνεις έκπληξη στο σύζυγο κ μελλοντικό  πατέρα αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς. Τόσα χρόνια άλλωστε ξέρει κ καταλαβαίνει τα συναισθήματα κ τις επιθυμίες σου.
Έτσι όταν επιστρέφει στο σπίτι  κ σε βλέπει σε κατάσταση νιρβάνας αμέσως σε ρωτάει τι έχεις. Εσύ προσπαθείς να μην πεις κουβέντα, αλλά ο γυναικολόγος είναι φίλος του επομένως θυμάται όνομα κ τηλέφωνο. Άλλωστε  στην παρούσα στιγμή κρίνεται απαραίτητο να επικοινωνήσεις μαζί του.
Έτσι του φανερώνεις το πολύτιμο μυστικό σου. Έχεις φτάσει στο σημείο να μην μπορείς να κρατήσεις τίποτα πια για τον εαυτό σου.
Παρέα με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο καλείτε τον γυναικολόγο σου. Τελικά θυμήθηκες τ’ όνομα του. Άγγελος. Από άγγελος του ουρανού μεταμορφώθηκε σε άγγελο της γης για να σου μεταφέρει τα λόγια που καιρό λαχταρούσες ν’ ακούσεις.

<<Μαρία είσαι έγκυος αλλά κάνε αύριο κ μία χοριακή αίματος για να είμαστε απόλυτα σίγουροι. Μόλις πάρεις τ’ αποτελέσματα έλα να σε δω>>
Μαρία Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου