Σελίδες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

My diary no1

Ελάτε παραδεχτείτε το !!Έχετε δει τουλάχιστον 1 επεισόδιο από το Sex and the city!(Αν όχι όλους τους κύκλους παραπάνω από μια φορές!)
Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να συγκεντρώσω και να εκφράσω τις απορίες μου σχετικά με αυτήν την-κατά τ’άλλα-συμπαθητική σειρά.

Πρώτον λοιπόν,πως γίνεται η μια εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών Carrie Bradshaw (βλέπε Sarah Jessika Parker) να είναι μια απλή συντάκτρια σε περιοδικό(να εργάζεται μάλιστα σαν εξωτερικός συνεργάτης),γράφει αραιά και πού κανένα βιβλίο αλλά έχει την δυνατότητα να ξοδεύει χιλιάδες δολάρια σε ρούχα, παπούτσια και λοιπά αντικείμενα?

Δεύτερον λοιπόν…Αυτή η Μιράντα,(βλέπε Cynthia Nixon) που υποτίθεται είναι δικηγόρος σε μεγάλο και απαιτητικό γραφείο πως στο καλό καταφέρνει και δουλεύει με τις υποθέσεις της όταν τις 23 από τις 24 ώρες της ημέρας είναι είτε για καφέ ,είτε για lunch break ,είτε για πρωινό με τις φίλες της?

Τρίτον, στην πρώτη ταινία ,είμαι η μοναδική που παρατήρησα πως την ημέρα των Χριστουγέννων ενώ η Carrie σπεύδει να βρει την Miranda που είναι μόνη της φοράει τα κλασσικά ψηλοτάκουνα της και την πυτζάμα της?(!!!)

Τέταρτον, πως γίνεται αυτές οι 4 να γυρίζουν όλο το Manhattan σε 12ποντά και να μην πονάνε ποτέ τα πόδια τους?

Και πέμπτον και τελευταίο…Χαλάνε μια περιουσία στα ταξί…Γιατί 35 χρονών μουλάρες δεν έχουν ένα αμάξι?????

 

Αυτά λοιπόν αγαπητή μου αναγνώστρια είχα να πω σχετικά….

 

ΥΣ. Ξέχασα να αναφερθώ στην αγαπημένη μου Σαμάνθα… Θεωρώ πως είναι ο πιο original χαρακτήρας που έχει αυτή η σειρά… Απλά ο εαυτός της… Χωρίς  ν’αλλάζει στην πορεία..Αλήθεια, εσένα φίλη μου αναγνώστρια ποιος είναι ο χαρακτήρας που σου αρέσει? Και γιατί? Εννοείται οποιαδήποτε πρόσθετη παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη..

 

Φιλάκια πολλά

 

Νάγια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου