Σελίδες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Χτυπάει η καμπάνα της εγκυμοσύνης, Γάμος στα 20;;;;; Γάμος- Έκτρωση- Ανύπαντρη μητέρα

Δεν ξέρω το γιατί τελικά γράφω αυτό το άρθρο , δεν ξέρω καν αν θα με ενδιέφερε , αν δεν είχα παρατηρήσει το γενικό ''κακό'' να επανέρχεται η μόδα της παντρειάς στα 20-21-22. Με προβλημάτισε μήνες τώρα . Βλέπω κοπέλες που που παντρεύονται μικρές και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι ΚΑΝ  έγκυες. Αρχικά υπάρχουν κατηγορίες και κατηγορίες . Πάμε από την αρχή .
Μένεις έγκυος στα 20, οΚ , καταλαβαίνω , δεν το ήθελες , βασικά δεν πρόσεξες , βασικά ελλειπή μόρφωση από το σχολείο σε αυτά τα ζητήματα . Anyway , έγινε! Δεν πιστεύω να το θελες ,(υπάρχουν και αυτές οι κατίνες που το κάνουν επίτηδες μόνο και μόνο για να πάρουν το ''κελεπούρι''), τώρα ή κΆνεις έκτρωση , ή γάμο, ή ανύπαντρη μητέρα.




ΕΚΤΡΩΣΗ : Δύσκολο βήμα , επώδυνο σε όλα τα επίπεδα , πάντα θα σκέφτεσαι ότι σκότωσες ένα άλλον άνθρωπο , το παιδί σου . Επίπονη διαδικασία , ως προς το χειρουργείο , θέλει προσοχή και μετά το χειρουργείο . Κίνδυνος για τις επόμενες , μελλοντικές σου εγκυμοσύνες που ΘΑ ΘΕΣ  να μείνεις έγκυος. Τέλος , πρέπει να το μάθεις τους πρώτους 3 μήνες , μετά τον 4ο εκτρώσεις δεν γίνονται.
Ανύπαντρη μητέρα : Σε περίοδο κρίσης , ειδικά, η δυσκολία γίνεται γίγαντας . Αν έχεις γονείς που θα σε στηρίζουν όλα καλά για το παιδί . Το οικονομικό ζήτημα είναι το μείζονος σημασίας , τα παιδία έχουν πολλά έξοδα για μια ζωή .... Όσον αφορά ΕΣΕΝΑ μάθε ότι άμα το κρατήσεις ως ανύπαντρη .. πρέπει να είσαι 100% αφιερωμένη στο παιδί σου και μετά τα προσωπικά . Ξέρω είσαι νέα αλλά το παιδί είναι πάνω από όλα. Θα ξαναφτιάξεις την ζωή σου μόνο με ΕΚΕΙΝΟΝ που θα αγαπά πρώτα το παιδί και μετά εσένα . Τα εφήμερα δεν νομίζω να σε βοηθήσουν άλλο ήδη την πάτησες.
Γάμος : Ηellooooooo! Το πήρατε απόφαση... με το καλό ... Αν έχετε ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΦΤΑ  καλό δρόμο.
Από το σπίτι που πρέπει να βρείτε μέχρι τα φάρμακα του παιδιού και τα εμβόλια τα ρούχα και τα παιχνίδια . Και πάνω από ΟΛΑ να είστε ΓΟΝΕΙΣ.

Λίγο το ότι τα παιδιά δεν πάνε να σπουδάσουν αφού ξέρουν ότι δεν θα κάνουν τίποτα μετά λόγω κρίσης , λίγο που έχουν ξεπεταχτεί από το Γυμνάσιο και η παιδικότητα έχει πάει για βρούβες , λίγο το ένα λίγο το άλλο , βρίσκουν ένα και γαντζώνονται . Να θυμάσαι όμως , όλα πρέπει να γίνουν με την σειρά τους , μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις , τα απωθημένα γι αυτά που δεν θα ζήσεις θα σου βγουν σε μεγαλύτερη ηλικία ... και τότε θα είναι αργά . Προσέχουμε για να έχουμε..

Φιλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου