Σελίδες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Φτιάξε το βιολογικό σου ρολόι και ξύπνα νωρίς !

Το καλοκαίρι τέλειωσε ! Πάρτο απόφαση και προχώρα σε δραστικά μέτρα που θα σε βοηθήσουν να μην ξυπνάς στις 5 το απόγευμα ούτε στις 2  το μεσημέρι .
 Καταρχήν πρέπει να το θες , αν δεν το θες , άστο , ξύπνα απόγευμα είσαι βρικόλακας .



ΤΡΟΠΟΙ:
Ο πρώτος είναι πιο ανώδυνος , κατά τις 11 το βράδυ (ότι ώρα και να χεις ξυπνήσει ) κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο , βάλε μια χαλαρωτική μουσική , κλείσε υπολογιστές τηλεοράσεις . Όταν πλησιάσεις στο κρεβάτι , κλείσε και την μουσική . Μην πιεις ούτε τσάι ούτε χυμό και όχι φαγητό . Αυτά δημιουργούν ένταση και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς. Καλό θα ήταν , πριν φτάσει το βράδυ, να χεις κουραστεί από κάτι , π.χ. πήγαινε για τρέξιμο 3ωρο ώστε ο οργανισμός σου να χρειάζεται ξεκούραση.
Ο δεύτερος τρόπος είναι δύσκολος ΜΑ αποτελεσματικός..... ΑΥΠΝΙΑ. Δεν κοιμάσαι καθόλου , δηλαδή ΟΧΙ μην κοιμηθείς στις 5 το πρωί , κρατήσου , το μεσημέρι σίγουρα θα νυστάζεις , αλλά και πάλι κράτα τον οργανισμό σου λίγο ακόμα , μην κάνεις τίποτα κάτσε σε ένα λάπτοπ και παίζε παιχνίδια , το σίγουρο είναι ότι άμα κρατηθείς και φτάσει η ώρα 10 το βράδυ θα πέσεις για ύπνο ΣΑΝ πουλάκι .

Φιλιά πολλά ,
   καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου